
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1276034-retsept-pisnogo-oliv-e-z-gribami
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1276034-retsept-pisnogo-oliv-e-z-gribami
Рецепт пісного олів'є з грибами
Страва на той випадок, коли хочеться і поїсти улюблений салат, і не прибавити у вазі.

Як пише РЕДПОСТ, салат на новорічний святковий стіл можна приготувати як у звичайному,так й пісному варіанті, замінивши м'ясні продукти та майонез.
Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram
Пісний салат олів'є з грибами
Продукти
- печериці - 450 г;
- зелений горошок - 400 г;
- морква - 3 шт.;
- картопля - 3 шт.;
- пісний майонез - 250 г;
- солоні огірки - 300 г;
- зелена цибуля - 50 г;
- сіль - за смаком,
- перець чорний мелений - за смаком.
Покроковий рецепт приготування
- Попередньо відварити гриби (не відварювати, якщо вони консервовані)
- Відварити картоплю та моркву.
- Злити воду.
- Добре охолодити овочі, щоб їх було легко чистити і різати.
- Очистити картоплю та моркву від шкірки.
- Нарізати кубиками картоплю, моркву, огірки, гриби.
- Скласти все в одну миску.
- Дрібно нарізати зелену цибулю.
- Додати цибулю до овочів.
- Заправити салат пісним майонезом.
- Перемішати.
- Спробувати.
- Посолити за смаком.
- Поперчити за смаком.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати яскравий овочевий суп з пельменями та гарбузом.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
- Готуємо вінегрет: класичний та оригінальні рецепти
- Смачні салати на новорічний стіл
- Смачно та ситно: три незвичні рецепти салату Олів'є
- П'ятнадцять ідей найшвидших салатів на новорічний стіл
- Витончені канапе до новорічного столу
- Класичний рецепт приготування оселедця під шубою: правильна послідовність викладання шарів у салатницю
- Вишукані легкі салати до святкового столу