08.11.2024  21:33   Дмитро Колонєй

Рецепт ніжного грушового тарта

Ефектний і не дуже складний у приготуванні десерт до чаю.

Як приготувати грушовий тарт
 
Як пише РЕДПОСТ, ця страва буде чудовим доповненням до зігрівального напою в довгі та холодні вечори. Що стосується самого рецепту, то тарт - відкрита французька солодка страва - з'явився випадково - через дівчину, яка, чекаючи на гостей, збиралася спекти яблучний пиріг. Вона поставила грітися сковороду з яблуками, маслом і цукром, але, замотавшись, забула про страву, що готується. Тим часом, гості повинні були прийти. Схаменувшись і побачивши, що яблука перетворилися на карамель, кмітлива француженка, виправляючи ситуацію, замісила тісто, залила їм яблука і продовжила готування. Коли тісто зарум'янилося, панночка продовжила імпровізацію, взявши сковороду і перевернувши пиріг, внаслідок чого начинка виявилася зверху.   
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 

Грушевий тарт

 

Продукти: 

 
  • 225 г борошна, 
  • 170 г цукру, 
  • 70 г вершкового масла, 
  • 1 яйце, 
  • 2 яєчні жовтки, 
  • 10 г розпушувача, 
  • 850 г груш, 
  • 300 мл молока 
  • 5 г ванільного цукру.
 

Покроковий рецепт приготування: 

 
  1. Розтерти м'яке вершкове масло|мастило| і 70 г цукру. 
  2. Додати яйце
  3. Перемішати
  4. Додати 200 г борошна з розпушувачем. 
  5. Швидко замісити тісто
  6. Викласти його у форму
  7. Сформувати бортики
  8. Відправити у холодильник на півгодини.
  9. Нарізати груші часточками.
  10. Викласти на основу для тарта. 
  11. Відправити все до духовки на 10 хвилин при 180 градусах. 
  12. Збити віночком жовтки, молоко і весь цукор, що залишився. 
  13. Довести крем до кипіння
  14. Проварити 2 хвилини, помішуючи. 
  15. Вилити крем на груші
  16. Відправити тарт до духовки ще на 25-30 хвилин.

Нагадаємо раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати поживне овочеве рагу з нутом.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
 

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день