03.11.2024   Дмитро Колонєй
Городской Дозор
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1275214-gotuemo-ta-zakataemo-borschovu-zapravku-na-zimu

Готуємо борщову заправку на зиму

Заготівля, яка спростить і прискорить приготування борщу і в холодну пору року.

Як приготувати борщову заправку на зиму
 
Як пише РЕДПОСТ, дана заправка буде дуже гарною паличкою-виручалочкою на кухні.          
 
Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram
 

Борщова заправка на зиму

 

Продукти

 
  • Помідори – 1 кг
  • Цибуля - 1 кг
  • Морква – 2 кг
  • Капуста – 1 кг
  • Буряк - 1 кг
  • Сіль – 2,5 ст.л.
  • Цукор - 1/2 склянки
  • Рослинна олія - ​​1 склянка
  • Оцет 9% - 3/4 склянки
 

Покроковий рецепт приготування

 
  1. Помідори нарізати півкільцями (часточками), 
  2. Цибулю нарізати півкільцями, 
  3. Капусту нарізати – соломкою. 
  4. Моркву та буряк натерти на великій тертці.
  5. Все, крім буряків, укласти в каструлю
  6. Додати всі спеції, крім оцту. 
  7. Довести до кипіння.
  8. Через 10 хвилин додати буряк та оцет
  9. Прокип'ятити ще 7 хвилин.
  10. Розкласти у гарячі стерилізовані банки
  11. Закатати.
Нагадаємо,  раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати квасоляний суп з кукурудзою.
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

  • Заготовляємо домашній кетчуп на зиму
  • Готуємо медовий перець на зиму
  • Готуємо заморожені яблука на зиму
  • Заготовки на зиму: солоні огірки за бабусиним рецептом
  • Рецепт оригінальної закуски та прикраси столу: мариновані яйця
  • Маринуємо гарбуз на будь-який смак
  • Готуємо консервовану борщову заправку на зиму
  • Готуємо консервовану заправку для розсольника на зиму
  • Готуємо заморожені овочі для супу та інших страв на зиму
  • Готуємо сухий овочевий бульйон на зиму
  • Готуємо овочеві бульйонні кубики на зиму
  • Готуємо суху томатну пасту на зиму
  • Готуємо салат з кабачками, баклажанами та яблуками на зиму
  • Свіжа зелень взимку: як зберегти корисні властивості
  • Готуємо мочені яблука у банках на зиму

 

←Вернуться Печать