
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1275214-gotuemo-ta-zakataemo-borschovu-zapravku-na-zimu
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1275214-gotuemo-ta-zakataemo-borschovu-zapravku-na-zimu
Готуємо борщову заправку на зиму
Заготівля, яка спростить і прискорить приготування борщу і в холодну пору року.

Як пише РЕДПОСТ, дана заправка буде дуже гарною паличкою-виручалочкою на кухні.
Борщова заправка на зиму
Продукти
- Помідори – 1 кг
- Цибуля - 1 кг
- Морква – 2 кг
- Капуста – 1 кг
- Буряк - 1 кг
- Сіль – 2,5 ст.л.
- Цукор - 1/2 склянки
- Рослинна олія - 1 склянка
- Оцет 9% - 3/4 склянки
Покроковий рецепт приготування
- Помідори нарізати півкільцями (часточками),
- Цибулю нарізати півкільцями,
- Капусту нарізати – соломкою.
- Моркву та буряк натерти на великій тертці.
- Все, крім буряків, укласти в каструлю
- Додати всі спеції, крім оцту.
- Довести до кипіння.
- Через 10 хвилин додати буряк та оцет
- Прокип'ятити ще 7 хвилин.
- Розкласти у гарячі стерилізовані банки
- Закатати.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Заготовляємо домашній кетчуп на зиму
- Готуємо медовий перець на зиму
- Готуємо заморожені яблука на зиму
- Заготовки на зиму: солоні огірки за бабусиним рецептом
- Рецепт оригінальної закуски та прикраси столу: мариновані яйця
- Маринуємо гарбуз на будь-який смак
- Готуємо консервовану борщову заправку на зиму
- Готуємо консервовану заправку для розсольника на зиму
- Готуємо заморожені овочі для супу та інших страв на зиму
- Готуємо сухий овочевий бульйон на зиму
- Готуємо овочеві бульйонні кубики на зиму
- Готуємо суху томатну пасту на зиму
- Готуємо салат з кабачками, баклажанами та яблуками на зиму
- Свіжа зелень взимку: як зберегти корисні властивості
- Готуємо мочені яблука у банках на зиму