02.11.2024 21:35 Дмитро Колонєй
Пряний та ефектний квасоляний суп з кукурудзою
Простий і швидкий рецепт блюда в мексиканському стилі.
Як пише
РЕДПОСТ, це варіант супу на кожен день, який урізноманітнить ваш раціон, зробить його корисним та смачним. Суп виходить ситним з допомогою квасолі, яскравим з допомогою кукурудзи.
Квасоляний суп з кукурудзою
Продукти:
-
500 г квасолі,
-
2 моркви,
-
1 болгарський перець,
-
3 цибулини,
-
1 перець чилі,
-
2 зубчики часнику,
-
650 г помідорів,
-
700 г м'ясного фаршу,
-
3 ст. томатної пасти,
-
250 г консервованої кукурудзи,
-
800 мл води спеції.
Покроковий рецепт приготування:
-
Замочити квасолю на ніч
-
Відварити до готовності.
-
Обсмажити фарш на середньому вогні.
-
Додати цибулю.
-
Додати моркву за 5 хвилин
-
Додати болгарський перець, часник та чилі ще через 4 хвилини.
-
Очистити помідори
-
Подрібнити у блендері помідори
-
Відправити до фаршу.
-
Туди ж додати томатну пасту
-
Все перемішати.
-
Гасити хвилин 30 на слабкому вогні.
-
Додати кукурудзу, квасолю та воду
-
Проварити суп ще 10 хв.
Тэги:
рецепт,
суп,
цибуля,
морква,
помідори,
болгарський перець,
часник,
квасоля,
перець чилі,
фарш,
кукурудза
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0