Готуємо літню шаурму на сковороді

12.06.2024  21:33
Сезонний варіант бюджетного та відносно швидкого перекушування.
 
Як пише РЕДПОСТ, за бажання можна замінити курку звичайною шинкою.
 

Читайте нас в  Facebook ,  Telegram  и  Instagram

 

Літня шаурма на сковороді

 

Продукти: 

 
  • 1 лист лаваша, 
  • 1 куряче філе, 
  • 1 огірок, 
  • 1 помідор, 
  • 1 болгарський перець, 
  • 100 г капусти, 
  • 100 г моркви, 
  • 1/2 фіолетової цибулини, 
  • 30 мл йогурту, 
  • спеції, 
  • зелень.

Покроковий рецепт приготування: 

 

  1. Нарізати курку смужками 
  2. Обсмажити курку до готовності. 
  3. Довільно нарізати огірок, помідор, капусту, моркву, цибулину. 
  4. Змішати йогурт, спеції та зелень
  5. Змасти лаваш соусом, що вийшов. 
  6. Викласти курку та овочі
  7. Загорнути шаурму.

Смачного!

 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: