04.03.2024 21:32
Витончена закуска в італійському стилі Трояндочки з помідорів.
Незвичайна подача класичного капрезе.
Як пише
РЕДПОСТ, капрезе - салат родом з острова Капрі, який передбачає обов'язкове поєднання моцарелли та помідорів. Ця страва популярна в італійців вже дві з половиною сотні років. Не обійшлося й без пізнішого впливу футуризму.
Так чи інакше смачна страва з ефектною з червоно-білим поєднанням, прикрасить будь-який, навіть святковий, стіл.
Закуска трояндочки з помідорів
Продукти:
-
5 невеликих круглих помідорів,
-
100 г моцарелли,
-
1 жменя базиліка,
-
оливкова олія,
-
ароматні трави,
-
бальзамічний оцет.
Покроковий рецепт приготування:
-
Тоненько, слайсами порізати моцареллу.,
-
Зробити на помідорах надрізи у вигляді пелюсток.
-
Вставити туди тонкі слайси моцарелли
-
Розкласти трояндочки на блюдо з листям базиліка.
-
Збризкати все маслом і бальзамічним оцтом.
-
Посипати ароматними травами.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0