04.03.2024  21:32   

Витончена закуска в італійському стилі Трояндочки з помідорів.

Незвичайна подача класичного капрезе.

Як пише РЕДПОСТ, капрезе - салат родом з острова Капрі, який передбачає обов'язкове поєднання моцарелли та помідорів. Ця страва популярна в італійців вже дві з половиною сотні років. Не обійшлося й без пізнішого впливу футуризму.
 

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

 
 
Так чи інакше смачна страва з ефектною з червоно-білим поєднанням, прикрасить будь-який, навіть святковий, стіл.
 

Закуска трояндочки з помідорів

 

Продукти:

 
  • 5 невеликих круглих помідорів,
  • 100 г моцарелли,
  • 1 жменя базиліка,
  • оливкова олія,
  • ароматні трави,
  • бальзамічний оцет.
 

Покроковий рецепт приготування:

 
  1. Тоненько, слайсами порізати моцареллу., 
  2. Зробити на помідорах надрізи у вигляді пелюсток.
  3. Вставити туди тонкі слайси моцарелли
  4. Розкласти трояндочки на блюдо з листям базиліка.
  5. Збризкати все маслом і бальзамічним оцтом.
  6. Посипати ароматними травами.

Нагадаємо, раніше  РЕДПОСТ розповідав, як приготувати ліниву ачму з моцарелою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день