05.11.2023  21:33   Дмитро Колонєй

Готуємо зігріваючий яблучний глінтвейн

Рецепт корисного безалкогольного напою.

 
Як пише РЕДПОСТ, свіжий аромат апельсина та яблука доповнять терпкі нотки кориці. Глінтвейн зігріє та підніме настрій у холодну пору року.
 

Яблучний глінтвейн

Продукти:

 

  • 4 зірочки гвоздики
  • літр яблучного соку;
  • шкірка апельсина (нарізати смужками);
  • 2 палички кориці;
  • мед або цукор до смаку.

Покроковий рецепт приготування

 

  1. Натерти апельсинову цедру.
  2. Налити в каструлю яблучний сік.
  3. Додати апельсинову цедру та спеції.
  4. Гріти на повільному вогні протягом 10 хвилин.
  5. Якщо в соку мало насолоди, додати мед або цукор.
  6. Перелити яблучний глінтвейн у високі келихи,
  7. Прикрасити паличкою кориці та апельсиновою цедрою.

Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати морквяний кекс із горіхами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день