02.10.2023 21:57 Дмитро Колонєй
Готуємо молочний пунш, що зігріє в холод
Рецепт з часів старої Англії, ідеальний для дощового осіннього вечора.
Як пише
РЕДПОСТ, це напій, відомий і за творами Діккенса, дихає теплом. Традиційний пунш – це гарячий коктейль на основі міцного алкоголю із соком чи фруктами. Його подають у великій ємності та п'ють із порцелянових чашок. А пунш молочний - ніжний напій з вершковим смаком, який у яєчному варіанті називається егг-ніг і особливо любимо в Англії. Подається у порцеляновому кухлі з товстими стінками. Як варіант його можна залити в термос і взяти на прогулянку за містом.
Молочний пунш
Продукти:
-
60 мл коньяку, віскі або рому (коричневого чи золотого);
-
85 мл молока;
-
20 мл цукрового сиропу;
-
1 яєчний жовток;
-
щіпка мускатного горіха.
Холодний пунш готують, змішуючи інгредієнти у шейкері з льодом.
Гарячий пунш
Покроковий рецепт приготування
-
Змішати жовтки та цукровий сироп у блендері,
-
Влити суміш у каструлю з молоком,
-
Додати алкоголь.
-
Суміш тримати на вогні, постійно помішуючи, поки вона не стане гарячою та однорідною.
-
Можна схитрувати і просто розігріти добре розмішаний напій у мікрохвильовій печі.
ТАЙТЕ ТАКОЖ:
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0