
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1262756-gotuemo-molochniy-punsh-scho-zigrie-v-holod
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1262756-gotuemo-molochniy-punsh-scho-zigrie-v-holod
Готуємо молочний пунш, що зігріє в холод
Рецепт з часів старої Англії, ідеальний для дощового осіннього вечора.

Як пише РЕДПОСТ, це напій, відомий і за творами Діккенса, дихає теплом. Традиційний пунш – це гарячий коктейль на основі міцного алкоголю із соком чи фруктами. Його подають у великій ємності та п'ють із порцелянових чашок. А пунш молочний - ніжний напій з вершковим смаком, який у яєчному варіанті називається егг-ніг і особливо любимо в Англії. Подається у порцеляновому кухлі з товстими стінками. Як варіант його можна залити в термос і взяти на прогулянку за містом.
Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram
Молочний пунш
Продукти:
- 60 мл коньяку, віскі або рому (коричневого чи золотого);
- 85 мл молока;
- 20 мл цукрового сиропу;
- 1 яєчний жовток;
- щіпка мускатного горіха.
Холодний пунш готують, змішуючи інгредієнти у шейкері з льодом.
Гарячий пунш
Покроковий рецепт приготування
- Змішати жовтки та цукровий сироп у блендері,
- Влити суміш у каструлю з молоком,
- Додати алкоголь.
- Суміш тримати на вогні, постійно помішуючи, поки вона не стане гарячою та однорідною.
- Можна схитрувати і просто розігріти добре розмішаний напій у мікрохвильовій печі.
ТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Готуємо молочний пунш, що зігріє в холод.
- Готуємо гарячий шоколад по-мексиканськи
- Готуємо освіжаючий коктейль "Мохіто"
- Готуємо гарячу оранжаду
- Готуємо яскравий гранатовий напій
- Готуємо дієтичний напій із топінамбуру
- Готуємо насичений узвар із фініків