22.01.2023 21:57 Дмитро Колонєй
Тосканський суп із білої квасолі з часниковими грінками
Легкий у приготуванні та дієтичний суп.
Як пише
РЕДПОСТ, для приготування можна використовувати як звичайну квасолю, що значно збільшить час його приготування, так і банну покупку. Як правило, його подають із часниковими грінками.
Легкий тосканський суп із білої квасолі
Продукти:
-
3 столові ложки оливкової олії
-
2 середні моркви, нарізані кружальцями
-
1 середня цибулина цибулі дрібно нарізана
-
1 стебло селери, дрібно нарізане
-
1 зубчик часнику, дрібно нарізаний
-
3 гілочки свіжого орегано
-
¼ чайної ложки солі
-
Чорний перець за смаком
-
2 банки білої квасолі у власному соку
-
5 склянок курячого бульйону або овочевого бульйону
-
4 склянки листя шпинату
-
Тертий сир Пармезан
Для тостів:
-
½ багета, нарізаного тонкими скибочками
-
Оливкова олія
-
½ склянки тертого пармезану
-
2 зубчики подрібненого часнику
Покроковий рецепт приготування
-
У суповій каструлі розігрійте оливкову олію.
-
Додайте нарізані моркву, цибулю, селера, часник, свіжі гілочки орегано, сіль та перець за смаком.
-
Тушкуйте, періодично помішуючи на середньому вогні протягом 10 хвилин.
-
Злийте сік із квасолі, промийте її холодною водою і просушіть.
-
У тарілці розімніть товкачем або виделкою склянки квасолі.
-
Товчену квасолю додайте в каструлю до овочів і тушкуйте на середньому вогні протягом 2-х хвилин.
-
Додайте цілу квасолю в каструлю і ретельно перемішайте.
-
Залийте курячий бульйон та доведіть суп до кипіння.
-
Зменшіть вогонь, накрийте нещільною кришкою і варіть протягом 20 хвилин. Додайте сіль та перець за смаком.
-
Змішайте пару ложок оливкової олії з давленим часником.
-
Наріжте половину багету тонкими скибочками.
-
Обсмажте хліб на сковороді без додавання олії до золотистого кольору з обох боків.
-
Гарячі тости намажте олією і посипте сиром. Ви можете використовувати тостер.
-
Якщо у вас немає тостеру, готові тости з сиром помістіть на хвилину на сковороду під кришку, щоб пармезан розплавився.
-
У майже готовий суп додайте промите в холодній воді листя шпинату і варіть протягом 2-х хвилин, поки зелень в'яне.
-
Зніміть суп з вогню, розлийте по мисках, посипте орегано і тертим пармезаном і подавайте до столу з часничними грінками, що хрумтять. Смачного!
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0