
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1253967-toskanskiy-sup-iz-biloyi-kvasoli-z-chasnikovimi-grinkami
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1253967-toskanskiy-sup-iz-biloyi-kvasoli-z-chasnikovimi-grinkami
Тосканський суп із білої квасолі з часниковими грінками
Легкий у приготуванні та дієтичний суп.

Як пише РЕДПОСТ, для приготування можна використовувати як звичайну квасолю, що значно збільшить час його приготування, так і банну покупку. Як правило, його подають із часниковими грінками.
Легкий тосканський суп із білої квасолі
Продукти:
- 3 столові ложки оливкової олії
- 2 середні моркви, нарізані кружальцями
- 1 середня цибулина цибулі дрібно нарізана
- 1 стебло селери, дрібно нарізане
- 1 зубчик часнику, дрібно нарізаний
- 3 гілочки свіжого орегано
- ¼ чайної ложки солі
- Чорний перець за смаком
- 2 банки білої квасолі у власному соку
- 5 склянок курячого бульйону або овочевого бульйону
- 4 склянки листя шпинату
- Тертий сир Пармезан
Для тостів:
- ½ багета, нарізаного тонкими скибочками
- Оливкова олія
- ½ склянки тертого пармезану
- 2 зубчики подрібненого часнику
Покроковий рецепт приготування
- У суповій каструлі розігрійте оливкову олію.
- Додайте нарізані моркву, цибулю, селера, часник, свіжі гілочки орегано, сіль та перець за смаком.
- Тушкуйте, періодично помішуючи на середньому вогні протягом 10 хвилин.
- Злийте сік із квасолі, промийте її холодною водою і просушіть.
- У тарілці розімніть товкачем або виделкою склянки квасолі.
- Товчену квасолю додайте в каструлю до овочів і тушкуйте на середньому вогні протягом 2-х хвилин.
- Додайте цілу квасолю в каструлю і ретельно перемішайте.
- Залийте курячий бульйон та доведіть суп до кипіння.
- Зменшіть вогонь, накрийте нещільною кришкою і варіть протягом 20 хвилин. Додайте сіль та перець за смаком.
- Змішайте пару ложок оливкової олії з давленим часником.
- Наріжте половину багету тонкими скибочками.
- Обсмажте хліб на сковороді без додавання олії до золотистого кольору з обох боків.
- Гарячі тости намажте олією і посипте сиром. Ви можете використовувати тостер.
- Якщо у вас немає тостеру, готові тости з сиром помістіть на хвилину на сковороду під кришку, щоб пармезан розплавився.
- У майже готовий суп додайте промите в холодній воді листя шпинату і варіть протягом 2-х хвилин, поки зелень в'яне.
- Зніміть суп з вогню, розлийте по мисках, посипте орегано і тертим пармезаном і подавайте до столу з часничними грінками, що хрумтять. Смачного!
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ наводив рецепт вершкового курячого супу з карамелізованою цибулею.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: