27.06.2025 21:37 Дмитро Колонєй
Рибні палички в клярі: хрумкий перекус за 15 хвилин
Апетитна страва, яку з радістю їдять і дорослі, і діти.
Як пише
РЕДПОСТ, якщо вмочити філе будь-якої білої риби в домашній кляр і обсмажити до рум'яної скоринки, то вийде просте, але дуже смачне, соковите всередині і хрумке зовні блюдо, яким можуть ласувати навіть ті, хто зазвичай поверне ніс від риби.
Рибні палички в клярі
Продукти:
-
Рибне філе – 500 г
-
Яйце – 1 шт.
-
Вода – 100 мл.
-
Борошно – 150 г
-
Сіль, спеції – до смаку
-
Олія для смаження
Пошаговый рецепт приготовления:
-
Нарізати смужками рибне філе, які підходять для паличок.
-
Приправити філе сіллю та спеціями.
-
Залишити на 5-10 хвилин.
-
Збити віночком яйце з водою.
-
Додати борошно та ще трохи солі та спецій – вийде гладкий кляр.
-
Змочити кожну паличку в кляр, щоб вона повністю покрита.
-
Розігріти сковороду з|із| маслом|мастилом| на середньому вогні.
-
Обсмажити рибні палички з двох боків до золотистої скоринки – приблизно по 3-4 хвилини з кожного боку.
-
Викласти на паперовий рушник, щоб забрати зайвий жир.
-
Подавати з соусом, лимоном або овочевим гарніром та насолоджуватися смаком..
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0