
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1282549-ribni-palichki-v-klyari-hrumkiy-perekus-za-15-hvilin
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1282549-ribni-palichki-v-klyari-hrumkiy-perekus-za-15-hvilin
Рибні палички в клярі: хрумкий перекус за 15 хвилин
Апетитна страва, яку з радістю їдять і дорослі, і діти.

Як пише РЕДПОСТ, якщо вмочити філе будь-якої білої риби в домашній кляр і обсмажити до рум'яної скоринки, то вийде просте, але дуже смачне, соковите всередині і хрумке зовні блюдо, яким можуть ласувати навіть ті, хто зазвичай поверне ніс від риби.
Рибні палички в клярі
Продукти:
- Рибне філе – 500 г
- Яйце – 1 шт.
- Вода – 100 мл.
- Борошно – 150 г
- Сіль, спеції – до смаку
- Олія для смаження
Пошаговый рецепт приготовления:
- Нарізати смужками рибне філе, які підходять для паличок.
- Приправити філе сіллю та спеціями.
- Залишити на 5-10 хвилин.
- Збити віночком яйце з водою.
- Додати борошно та ще трохи солі та спецій – вийде гладкий кляр.
- Змочити кожну паличку в кляр, щоб вона повністю покрита.
- Розігріти сковороду з|із| маслом|мастилом| на середньому вогні.
- Обсмажити рибні палички з двох боків до золотистої скоринки – приблизно по 3-4 хвилини з кожного боку.
- Викласти на паперовий рушник, щоб забрати зайвий жир.
- Подавати з соусом, лимоном або овочевим гарніром та насолоджуватися смаком..
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати літній напій з яскравим смаком – домашній полуничний морс.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЕ: