Готуємо ніжні рибні котлети із салом

24.10.2024  21:52
Ніжна, поживна та дієтична страва.
 
Як пише РЕДПОСТ, якщо вважаєте звичайні рибні котлети сухуватими, варто спробувати цей рецепт. Підійде як для перекусу, так і для обіду та вечері. Спеції надають страві ароматності та пікантності.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 

Рибні котлети із салом

 

Продукти: 

 
  • 700 г риби, 
  • 100 г сала, 
  • 2 скибочки білого хліба, 
  • 1 цибулина, 
  • 1 яйце, 
  • спеції, 
  • борошно.
 

Покроковий рецепт приготування: 

 
  1. Заздалегідь замочіть хліб у воді.
  2. Пропусти хліб через м'ясорубку з рибою, салом та цибулею. 
  3. Додати спеції.
  4. Додати яйце.
  5. Сформувати котлети.
  6. Обваляти їх у борошні
  7. Обсмажити.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: