10.11.2023   Дмитро Колонєй
Городской Дозор
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1263999-gotuemo-konservovanu-zapravku-dlya-rozsolnika-na-zimu

Готуємо консервовану заправку для розсольника на зиму

Продовжуємо готуватися до холодної пори року.

Як приготувати консервовану заправку для розсольника на зиму
 
Як пише РЕДПОСТ, цей рецепт полегшить готування та урізноманітнити раціон у зимовий час.
 
Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram    

Консервована заправка для розсольника

Продукти:

 

  • огірки свіжі - 3 кг,
  • морква - 1 кг,
  • цибуля - 1 кг,
  • перлова крупа - 2 склянки,
  • рослинна олія - ​​200 г,
  • цукор - 150 г,
  • сіль - 4 ст. ложки,
  • оцет 9% - 100 мл,
  • лавровий лист,
  • перець,
  • зелень.

Покроковий рецепт приготування

 

  1. Перловку замочити на ніч.
  2. Вранці перловку промити.
  3. Залити перловку чистою водою.
  4. Поставити на сильний вогонь.
  5. Довести до кипіння.
  6. Воду злити.
  7. Перловку промити.
  8. Знову залити водою.
  9. Зварити до готовності.
  10. Огірки промити.
  11. Натерти на великій тертці.
  12. Моркву почистити.
  13. Натерти на великій тертці.
  14. Цибулю очистити.
  15. Крупно нашаткувати.
  16. Усі овочі з'єднати у великій каструлі.
  17. Додати сіль, цукор, олію.
  18. Добре перемішати,
  19. Поставити на вогонь.
  20. Довести до кипіння.
  21. Тушкувати 50 хвилин.
  22. Поки овочі тушкуються, простерилізувати банки. На таку кількість продукту потрібно 12 баночок по 0,5 л.
  23. В овочеву масу додати перловку, лавровий лист, перець, рубану зелень,
  24. Проварити 5 хвилин.
  25. Влити оцет,
  26. Перемішати,
  27. Розкласти по баночках.
  28. Закатати банки кришками,
  29. Перевернути вгору дном,
  30. Укутати ковдрою,
  31. Залишити остигати.
  32. Для приготування супу вміст баночки потрібно розбавити готовим бульйоном або водою,
  33. Прокип'ятити 5 хвилин.
Смачного!
 
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати свинячу рульку, запечену в пиві по-баварськи з квашеною капустою та медом.
 
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
  • Заготовляємо домашній кетчуп на зиму
  • Готуємо заморожені яблука на зиму
  • Заготовки на зиму: солоні огірки за бабусиним рецептом
  • Рецепт оригінальної закуски та прикраси столу: мариновані яйця
  • Маринуємо гарбуз на будь-який смак
  • Готуємо консервовану борщову заправку на зиму
  • Готуємо заморожені овочі для супу та інших страв на зиму
  • Готуємо сухий овочевий бульйон на зиму
  • Готуємо овочеві бульйонні кубики на зиму
  • Готуємо суху томатну пасту на зиму
  • Готуємо салат з кабачками, баклажанами та яблуками на зиму
  • Свіжа зелень взимку: як зберегти корисні властивості
  • Готуємо мочені яблука у банках на зиму

 

←Вернуться Печать