11.10.2023  21:34   Дмитро Колонєй

Готуємо ароматний та ніжний фініковий латте

Рецепт, в якому гармонійно поєднується кремовість та насолода.

 
Як пише РЕДПОСТ, кава з фініків не має кислотності, а отже, не дратуватиме слизову оболонку шлунка, через що багато хто відмовляється від кавових напоїв. Спосіб приготування дуже простий.
  

Фініковий латте

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 

Продукти:

 

  • 800 мл незбираного молока;
  • 6 ст. ложок меду;
  • 12 великих фініків без кісточок;
  • щіпка меленого імбиру;
  • щіпка меленого мускатного горіха;
  • дрібка солі;
  • 1/4 ч. ложки меленої кориці;
  • 1/4 ч. ложки меленого чорного перцю.

Покроковий рецепт приготування

  1. Налити молоко в каструлю чи сотейник.
  2. Додати мед.
  3. Додати сіль і мелений чорний перець.
  4. Додайте решту спецій.
  5. Довести молоко до кипіння
  6. Відразу зняти з вогню.
  7. Звільніть фініки від кісточок.
  8. Викласти фініки у чашу блендера
  9. Подрібнити максимально однорідне пюре.
  10. Влити в чашу приблизно 150–200 мілілітрів гарячого молока зі спеціями
  11. Продовжувати збивати.
  12. Поступово підлити все молоко, що залишилося.
  13. Готову масу збиту процідити в чисту каструлю через сито.
  14. Увімкніть мінімальний вогонь.
  15. Збити масу віночком чи занурювальним блендером, не доводячи до кипіння.
  16. Відразу розливати по чашках і подавати.

Смачного!

Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати смачну яблучну шарлотку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
 
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день