
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1263078-gotuemo-aromatniy-ta-nizhniy-finikoviy-latte
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1263078-gotuemo-aromatniy-ta-nizhniy-finikoviy-latte
Готуємо ароматний та ніжний фініковий латте
Рецепт, в якому гармонійно поєднується кремовість та насолода.

Як пише РЕДПОСТ, кава з фініків не має кислотності, а отже, не дратуватиме слизову оболонку шлунка, через що багато хто відмовляється від кавових напоїв. Спосіб приготування дуже простий.
Фініковий латте
Продукти:
- 800 мл незбираного молока;
- 6 ст. ложок меду;
- 12 великих фініків без кісточок;
- щіпка меленого імбиру;
- щіпка меленого мускатного горіха;
- дрібка солі;
- 1/4 ч. ложки меленої кориці;
- 1/4 ч. ложки меленого чорного перцю.
Покроковий рецепт приготування
- Налити молоко в каструлю чи сотейник.
- Додати мед.
- Додати сіль і мелений чорний перець.
- Додайте решту спецій.
- Довести молоко до кипіння
- Відразу зняти з вогню.
- Звільніть фініки від кісточок.
- Викласти фініки у чашу блендера
- Подрібнити максимально однорідне пюре.
- Влити в чашу приблизно 150–200 мілілітрів гарячого молока зі спеціями
- Продовжувати збивати.
- Поступово підлити все молоко, що залишилося.
- Готову масу збиту процідити в чисту каструлю через сито.
- Увімкніть мінімальний вогонь.
- Збити масу віночком чи занурювальним блендером, не доводячи до кипіння.
- Відразу розливати по чашках і подавати.
Смачного!
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати смачну яблучну шарлотку.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Готуємо молочний пунш, що зігріє в холод.
- Готуємо гарячий шоколад по-мексиканськи
- Готуємо освіжаючий коктейль "Мохіто"
- Готуємо гарячу оранжаду
- Готуємо яскравий гранатовий напій
- Готуємо дієтичний напій із топінамбуру
- Готуємо насичений узвар із фініків