08.03.2023  21:50   Дмитро Колонєй

Готуємо пісні та яскраві "Французькі тости" з яблуками

Страва внесе різноманітність у пісне меню столу.

Як приготувати поленту "Французькі тости" з яблуками
 
Як пише РЕДПОСТ, полента "Французькі тости" з яблуками - нетривіальна страва, яка потішить своїм смаком.

Полента "Французькі тости" з яблуками

Продукти:

 

  • Полента (кукурудзяна крупа) 200г
  • 50 г цукрової пудри
  • 1 апельсин, цедра
  • 2 яблука
  • 200 мл яблучного соку
  • ½ ч.л. меленої кориці
  • ч.л. змішаних спецій
  • ½ столової ложки світло-коричневого цукру
  • 1 столова ложка рослинної олії
  • 100 г знежиреного грецького йогурту для сервірування

Покроковий рецепт приготування

 

  1. У каструлю з водою додати ложку оливкової олії і насипати крупу.
  2. Варіть кашу, періодично помішуючи, до повного загусання.
  3. Додати цукрову пудру та цедру апельсина.
  4. Вилити кашу на лист і розрівняти тильною стороною ложки.
  5. Дати охолонути.
  6. Потім охолодити у холодильнику не менше 4 годин або ніч.
  7. Коли полента застигне, розрізати кожне яблуко на 8 часточок, видаливши серцевину.
  8. Перекласти в невелику каструлю з яблучним соком, корицею, змішаними спеціями та коричневим цукром.
  9. Довести до кипіння і гасити 4-5 хвилин, поки яблука не стануть м'якими, але збережуть форму.
  10. Зняти зі сковороди шумівкою.
  11. Потім кип'ятити соус на середньому вогні протягом 10-12 хвилин, поки він не загусне і не стане сиропом.
  12. Тим часом охолоджену поленту розрізати на 6 квадратів.
  13. Нагріти велику сковороду з антипригарним покриттям.
  14. Додати скибочки полентів партіями і готувати по 2-3 хвилини з кожного боку до золотистого кольору.
  15. Обсмажені тости із поленти намазати йогуртом
  16. Викладіть зверху яблука
  17. Полити сиропом.

Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати пісний суп із фрикадельками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день