Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1255740-gotuemo-pisni-ta-yaskravi-frantsuzki-tosti-z-yablukami
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1255740-gotuemo-pisni-ta-yaskravi-frantsuzki-tosti-z-yablukami
Готуємо пісні та яскраві "Французькі тости" з яблуками
Страва внесе різноманітність у пісне меню столу.
Як пише РЕДПОСТ, полента "Французькі тости" з яблуками - нетривіальна страва, яка потішить своїм смаком.
Полента "Французькі тости" з яблуками
Продукти:
- Полента (кукурудзяна крупа) 200г
- 50 г цукрової пудри
- 1 апельсин, цедра
- 2 яблука
- 200 мл яблучного соку
- ½ ч.л. меленої кориці
- ч.л. змішаних спецій
- ½ столової ложки світло-коричневого цукру
- 1 столова ложка рослинної олії
- 100 г знежиреного грецького йогурту для сервірування
Покроковий рецепт приготування
- У каструлю з водою додати ложку оливкової олії і насипати крупу.
- Варіть кашу, періодично помішуючи, до повного загусання.
- Додати цукрову пудру та цедру апельсина.
- Вилити кашу на лист і розрівняти тильною стороною ложки.
- Дати охолонути.
- Потім охолодити у холодильнику не менше 4 годин або ніч.
- Коли полента застигне, розрізати кожне яблуко на 8 часточок, видаливши серцевину.
- Перекласти в невелику каструлю з яблучним соком, корицею, змішаними спеціями та коричневим цукром.
- Довести до кипіння і гасити 4-5 хвилин, поки яблука не стануть м'якими, але збережуть форму.
- Зняти зі сковороди шумівкою.
- Потім кип'ятити соус на середньому вогні протягом 10-12 хвилин, поки він не загусне і не стане сиропом.
- Тим часом охолоджену поленту розрізати на 6 квадратів.
- Нагріти велику сковороду з антипригарним покриттям.
- Додати скибочки полентів партіями і готувати по 2-3 хвилини з кожного боку до золотистого кольору.
- Обсмажені тости із поленти намазати йогуртом
- Викладіть зверху яблука
- Полити сиропом.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати пісний суп із фрикадельками.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: