Як пише
РЕДПОСТ, суп ідеально підходить для тих, хто слідкує за фігурою або дотримується легкого рацiону. У кожній країні є свій варіант страви від болгарської "таратор" до грецької "дзадзікі" (у густішому варіанті). В Україні йому подібний холодник. Можна також: додати м'яту для ще свіжішого смаку ао використати трохи авокадо для кремової текстури.
Холодний огірковий суп з йогуртом
Продукти:
-
3 огірки
-
220 г грецького йогурту
-
30 г базиліку
-
30 мл оливкової олії
-
25 мл лимонного соку
-
15 г свіжого кропу
-
1 зубчик часнику
-
Сіль, перець, мед – за смаком
Покроковий рецепт:
-
Огірки нарізати.
-
Зелень подрібніть.
-
У блендері змішати огірки, йогурт, лимонний сік, чеснок, олію та мед до однорідності.
-
Додати зелень, сіль, перець.
-
Ще раз збити.
-
Охолодити у холодильнику 2-3 години перед подачею.