01.05.2025 21:35 Дмитро Колонєй
Готуємо імбирний сироп
Краще доповнення до домашньої випічки, сніданків та напоїв.
Як пише
РЕДПОСТ, корисний сироп має характерний гострий, пряний і злегка солодкий смак. Він буде дуже смачним додатком в маринади та соуси для надання пікантної нотки та для приготування різних напоїв, таких як імбирний лимонад, додається в чай, каву, коктейлі.
Імбирний сироп
Продукти:
-
500 мл води
-
400 г цукру,
-
2 ст.л. меду
-
7 см імбиру,
-
по 1 ч.л. чорного перцю та запашного перцю горошком,
-
2 палички кориці,
-
1 ч.л.мускатного горіху
-
16 бутонів гвоздики.
Покроковий рецепт приготування:
-
Нарізати корінь імбиру невеликими шматочками.
-
Надіслати всі інгредієнти в сотейник.
-
Довести до кипіння, помішуючи.
-
Варити цей сироп 30-40 хвилин на слабкому вогні до бажаної густини.
-
Дати йому повністю охолонути.
-
Процідити.
-
Перелити в герметичну ємність для зберігання.
-
Зберігати готовий сироп у холодильнику до 1 місяця.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0