08.09.2024   
Городской Дозор
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1273452-gotuemo-yaskravu-zakusku-z-pomidoriv-iz-tsibuleyu-ta-medom

Готуємо яскраву закуску з помідорів із цибулею та медом

Ця страва особливо гарна на пікніку до шашлику.

 
Як пише РЕДПОСТ, свіжі овочі завжди хочеться використовувати по максимуму, причому для найрізноманітніших страв - у тому числі і закусок. 
 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram

Закуска з помідорів з цибулею та медом

 

Продукти: 

 
  • 300 г помідорів, 
  • 1-2 фіолетові цибулини, 
  • 1 ст. меду, 
  • 2 зубчики часнику, 
  • 2 ст. рослинної олії, 
  • 0,5 ч.л. солі, 
  • 1 ч. л. лимонного соку, 
  • 2 гілочки кропу,
  • 2 гілочки петрушки, 
  • спеції.
 

Покроковий рецепт приготування: 

 
  1. Подрібнити часник.
  2. Подрібнити зелень.
  3. Нарізати пір'ям цибулю. 
  4. Змішати олію, мед, лимонний сік та часник зі спеціями.
  5. Додати зелень. 
  6. Нарізати помідори кружальцями.
  7. Викласти на блюдо.
  8. Полити частиною заправки. 
  9. Викласти нарізану пір'ям цибулю.
  10. Полити все заправкою, що залишилася. 
  11. Дати закусці настоятися 10-15 хвилин.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати ніжні баклажанні палички, смажені у крохмалі з паприкою.
 
Читайте також:
 
  • Готуємо теплий салат з куркою, баклажанами та помідорами
  • Готуємо салат з черешнею та помідорами
  • Готуємо овочевий салат з яєчною «локшиною»
  • Готуємо овочі, запечені у омлеті
  • Витончена закуска в італійському стилі Трояндочки з помідорів
  • Готуємо грузинський овочевий салат із горіховою заправкою
  • Готуємо салат з куркою, помідорами та селерою
  • Готуємо листковий салат із крабовими паличками, помідорами та болгарським перцем
  • Готуємо томатний смузі для нормалізації апетиту
  • Готуємо яскравий салат Табуле
  • Готуємо дієтичний овочевий суп
  • Готуємо борщову заправку на зиму
  • Готуємо яскравий салат із сьомгою, овочами, зеленню та апельсинами
  • Готуємо ситне овочеве рагу балканської кухні гювеч
  • Готуємо заморожені овочі для супу та інших страв на зиму
 
 

 

←Вернуться Печать