
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1268620-gotuemo-ovochi-zapecheni-u-omleti
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1268620-gotuemo-ovochi-zapecheni-u-omleti
Готуємо овочі, запечені у омлеті
Страва, яка дуже добре йде на сніданок замість звичайної яєчні.

Як пише РЕДПОСТ, запечені в духовці овочі виходять соковитими і зберігають усі вітаміни, не потрібно багато олії чи інших жирів. І користі значно більше, ніж від смаження. А запекти можна буквально будь-що і з чим завгодно.
Овочі, запечені у омлеті
Продукти:
- 5 яєць,
- 150 мл молока,
- 30 мл рослинної олії,
- 300 г броколі,
- спеції,
- 250 г кабачка,
- 200 г помідорів.
Покроковий рецепт приготування:
- Злегка приварити суцвіття броколі
- Інші овочі нарізати кубиками
- Яйця збити зі спеціями та молоком.
- Викласти овочі у форму
- Залити омлетом
- Запекти в духовці при 180 градусах, поки яйця не схопляться.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати гарбузовий пиріг із кремом.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Салат "Нефритовий браслет"
- Готуємо салат з хрусткими баклажанами та помідорами по-грузинськи
- Класичний рецепт приготування оселедця під шубою: правильна послідовність викладання шарів у салатницю
- Готуємо вінегрет: класичний та оригінальні рецепти
- Готуємо запіканку з картоплі з оселедцем
- Готуємо салат із смаженими огірками
- Салат з пекінською капустою, яблуками та оселедцем
- Готуємо яскравий овочевий рататуй у духовці
- Рецепт хрустких запечених кабачків "Фрі"
- Готуємо салат з кабачками та медовою заправкою
- Рецепт вафель з кабачків у вафельниці
- Готуємо кабачки з тофу
- Готуємо ніжну піцу з кабачків
- Готуємо закусочний торт із кабачків