Як пише
РЕДПОСТ, солодкий гарбуз гармонійно поєднується з різними цитрусовими.
Гарбузовий узвар з апельсином
Продукти:
-
2 л води
-
500 г гарбуза,
-
1 апельсин,
-
4 ст. цукру,
-
2 щіпки лимонної кислоти.
Покроковий рецепт приготування:
-
Нарізати кубиками гарбуз
-
Порізати кружальцями, не очищаючи від кірки, апельсин
-
Закип'ятити воду.
-
Додати цукор, кубики гарбуза та кружечки апельсину.
-
Додати лимонну кислоту
-
Варити компот 7-10 хвилин на слабкому вогні.
-
Дати йому охолонути під кришкою.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати яєчну кето запіканку зі шпинатом та моцарелою.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: