Готуємо ошатний морквяний торт у духовці

04.12.2023  21:41
Пропонуємо класичний варіант вітамінної страви.
 
Як пише РЕДПОСТ, наведений рецепт, хоча й класичний, але не виключає експериментів. І господині можуть успішно доповнювати його чим завгодно.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram    

Класичний морквяний торт у духовці

Продукти:

 

  • 200 г моркви,
  • 3 яйця,
  • 180 г цукру,
  • 200 г борошна,
  • 1 ч. л. розпушувача,
  • 1 ч. л. кориці,
  • 150 мл олії.

Покроковий рецепт приготування

 

  1. Просіяти борошно.
  2. Збити яйця з цукром до піни.
  3. Перетерти моркву.
  4. Додати олію.
  5. Ще трохи збити.
  6. Змішати з тертою морквою.
  7. Додати|добавляти| просіяне борошно з розпушувачем і корицею.
  8. Випікати торт 40 хвилин в духовці при 180 градусах.

Смачного!

Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати смажені кальмари у клярі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ