Готуємо швидкий пиріг без яєць на молоці

17.11.2023  21:34
Смачний рецепт, який відмінно поєднується з будь-яким гарячим і бадьорим напоєм.
 
Як пише РЕДПОСТ, готувати цей рецепт швидко, тому що не потрібно збивати яйця, які додають пружність тісту, зайві калорії та алергенний білок. Гарно виходить, якщо спекти пиріг у формі бублика, і тоді він обов'язково пропечеться в середині, і його зручніше нарізатиме.
 

Швидкий пиріг без яєць на молоці

Продукты:

  • молоко 1 склянка;
  • борошно 2 склянки;
  • сироп від будь-якого варення 0,5 склянки;
  • вершки жирні 0,5 склянки;
  • кориця до смаку;
  • сода харчова 0,5 ч. л.;
  • лимонна кислота 0,3 чайної ложки.
 

Покроковий рецепт приготування

  1. Змішати всі рідкі інгредієнти - молоко, сироп, вершки,
  2. Додати до них лимонну кислоту.
  3. Увімкнути духовку на 180 градусів.
  4. Окремо змішати борошно, корицю та соду,
  5. Домішати до рідкої маси.
  6. Вилити у форму, враховуючи збільшення обсягу
  7. Зачекати 3 хвилини, щоб почалося розпушування від кислоти та соди. Будуть відразу помітні бульбашки.
  8. Поставити форму на лист у середній відділ
  9. Зробити вогонь 200 градусів.
  10. Приблизно через 25-30 хвилин пиріг має бути готовим, але все індивідуально.
  11. Присипати пиріг цукровою пудрою
Смачного
 

Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ писав, як приготувати медовий перець на зиму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ