31.10.2023  21:59   Дмитро Колонєй

Готуємо тушковані баклажани у сметані

Рецепт смачної страви.

 
Як пише РЕДПОСТ, це досить ситна страва, яка може бути гарною і як самостійна страва, і як гарнір або закуски.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

Тушковані баклажани в сметані

Продукти:

 

  • 600 г баклажанів,
  • 80 г цибулі,
  • 2 зубчики часнику,
  • 300 г сметани,
  • спеції,
  • зелень.

Покроковий рецепт приготування

 

  1. Нарізати кубиком баклажани,
  2. Залий холодною водою на 15 хвилин
  3. Відкинути на друшляк.
  4. Подрібнити цибулю
  5. Подрібнювач часник
  6. Обсмажити цибулю та часник.
  7. Додати баклажани
  8. Смажити ще 7 хвилин.
  9. Додати сметану, спеції та зелень
  10. Гасити страву близько 20 хвилин на слабкому вогні.
Смачного!
 
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати овочевий суп-пюре із капустою.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
 
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день