18.09.2023 21:25 Дмитро Колонєй
Готуємо рулет з лавашу з баклажанами, часником та вершковим сиром
Економний та ситний рецепт із підручних продуктів.
Як пише
РЕДПОСТ, така страва буде і непоганою закускою, і доповненням до вечері.
Рулет з лавашу з баклажанами, часником та вершковим сиром.
Продукти:
-
баклажани - 2 штуки,
-
лаваш - 1 лист,
-
вершковий сир – 100 г,
-
кріп - 0,5 пучка,
-
часник – 2 зубчики,
-
волоські горіхи – 50 г,
-
сіль - 1 щіпка,
-
мелений чорний перець – 1 щіпка.
Покроковий рецепт приготування
-
Нарізати баклажани тонкими пластинами,
-
Посолити
-
Злегка обсмажити із двох сторін.
-
Дрібно нарубати кріп.
-
Подрібнити горіхи ножем або кавомолкою.
-
Часник пропустити через часнику.
-
Додати часник, зелень та горіхи в крем-сир,
-
Перемішати.
-
Поперчити.
-
Змастити лаваш крем-сиром по всій поверхні
-
Зверху викласти скибочки баклажанів
-
Згорнути рулет.
-
Затягнути його у плівку.
-
Відправити на годину в холодильник
-
Нарізати перед подачею.
-
Прикрасити рулет гілочками кропу, що залишилися.
Смачного!
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати французьку запіканку тімбаль
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0