
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1262258-gotuemo-rulet-z-lavashu-z-baklazhanami-chasnikom-ta-vershkovim-sirom
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1262258-gotuemo-rulet-z-lavashu-z-baklazhanami-chasnikom-ta-vershkovim-sirom
Готуємо рулет з лавашу з баклажанами, часником та вершковим сиром
Економний та ситний рецепт із підручних продуктів.

Як пише РЕДПОСТ, така страва буде і непоганою закускою, і доповненням до вечері.
Рулет з лавашу з баклажанами, часником та вершковим сиром.
Продукти:
- баклажани - 2 штуки,
- лаваш - 1 лист,
- вершковий сир – 100 г,
- кріп - 0,5 пучка,
- часник – 2 зубчики,
- волоські горіхи – 50 г,
- сіль - 1 щіпка,
- мелений чорний перець – 1 щіпка.
Покроковий рецепт приготування
- Нарізати баклажани тонкими пластинами,
- Посолити
- Злегка обсмажити із двох сторін.
- Дрібно нарубати кріп.
- Подрібнити горіхи ножем або кавомолкою.
- Часник пропустити через часнику.
- Додати часник, зелень та горіхи в крем-сир,
- Перемішати.
- Поперчити.
- Змастити лаваш крем-сиром по всій поверхні
- Зверху викласти скибочки баклажанів
- Згорнути рулет.
- Затягнути його у плівку.
- Відправити на годину в холодильник
- Нарізати перед подачею.
- Прикрасити рулет гілочками кропу, що залишилися.
Смачного!
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати французьку запіканку тімбаль