18.01.2023 21:35 Дмитро Колонєй
Риба, запечена з грибами по-карпатськи
Незвичне поєднання може ефектно здивувати як родину, так і гостей.
Як пише
РЕДПОСТ, запечена риба з ніжним вершковим смаком - не тільки дуже смачна, але й корисна страва.
Рыба, запеченая с грибами по-карпатски
Продукти:
-
кілограм риби;
-
1 цибулина;
-
100 г сушених білих грибів (можна замінити печерицями);
-
150 г сметани;
-
2 зубчики часнику;
-
20 мл рослинної олії;
-
сіль та перець на смак.
Покроковий рецепт приготування
-
Ретельно промийте рибу, почистьте та випатрайте.
-
Наріжте невеликими шматочками, додайте сіль і перець.
-
Часник подрібніть або роздавіть й додайте до риби. Залиште на декілька годин.
-
Грибі залийте окропом та залиште на 2-3 години. Після у тій самій воді проваріть протягом 30 хвилин. Почекайте, поки охолонуть, та наріжте невеликими шматками.
-
Змастіть рослинною олією форму для запікання. Почистьте цибулю та наріжте. Викладіть її на дно форми, а зверху - шматки грибів та риби.
-
Залийте страву сметаною та накрийте фольгою. Запікати треба годину при 180 градусах.
-
Подавайте страву під соусом, у якому готувалася риба.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0