
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1253834-riba-zapechena-z-gribami-po-karpatski
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1253834-riba-zapechena-z-gribami-po-karpatski
Риба, запечена з грибами по-карпатськи
Незвичне поєднання може ефектно здивувати як родину, так і гостей.

Як пише РЕДПОСТ, запечена риба з ніжним вершковим смаком - не тільки дуже смачна, але й корисна страва.
Рыба, запеченая с грибами по-карпатски
Продукти:
- кілограм риби;
- 1 цибулина;
- 100 г сушених білих грибів (можна замінити печерицями);
- 150 г сметани;
- 2 зубчики часнику;
- 20 мл рослинної олії;
- сіль та перець на смак.
Покроковий рецепт приготування
- Ретельно промийте рибу, почистьте та випатрайте.
- Наріжте невеликими шматочками, додайте сіль і перець.
- Часник подрібніть або роздавіть й додайте до риби. Залиште на декілька годин.
- Грибі залийте окропом та залиште на 2-3 години. Після у тій самій воді проваріть протягом 30 хвилин. Почекайте, поки охолонуть, та наріжте невеликими шматками.
- Змастіть рослинною олією форму для запікання. Почистьте цибулю та наріжте. Викладіть її на дно форми, а зверху - шматки грибів та риби.
- Залийте страву сметаною та накрийте фольгою. Запікати треба годину при 180 градусах.
- Подавайте страву під соусом, у якому готувалася риба.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати мінтай запечений з овочами в духовці
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Класичні та ліниві голубці: як зробити щоб вони не розвалювалися
- Найсмачніші рецепти з квашеної капусти
- Біточки з хеку з сиром