Як пише
РЕДПОСТ, драники не втрачають популярності ні взимку, ні влітку. А якщо замінити частину картоплі на свіжі кабачки, додати трохи соковитого м'ясного фаршу та ароматної зелені — вийде ситне, але легке частування із золотистою скоринкою та неймовірним смаком.
Драники з кабачків з м'ясом
Продукти:
-
Кабачки: 500 г
-
М'ясний фарш: 300 г
-
Зелень (будь-яка на смак): 4 гілочки
-
Цибулина: 1 шт.
-
Борошно: 3 ст. л.
-
Яйце: 1 шт.
-
Спеції: на смак (сіль, чорний перець, улюблені трави)
Покроковий рецепт приготування:
-
Натерти кабачки на великій тертці.
-
Злегка відіжати їх від зайвого соку, щоб тісто не розпливалося.
-
Очистити та дрібно нарізати цибулину.
-
Порубати зелень.
-
У глибокій мисці змішати кабачки, цибулю, фарш, рубану зелень і яйце.
-
Додай сіль, перець та борошно.
-
Ретельно перемішати до однорідної маси.
-
Розігріти сковороду.
-
Викласти тісто столовою ложкою, формуючи драники.
-
Обсмажити на середньому вогні по 3-4 хвилини з кожного боку до рум'яної скоринки.
-
Викласти готові драники на паперовий рушник, щоб забрати зайву олію.
-
Подавати зі сметаною, йогуртовим соусом чи свіжими овочами.