16.10.2024 21:33 Дмитро Колонєй
Готуємо рисову запіканку з шинкою та сиром
Головний плюс рисової запіканки в тому, що вона може бути будь-якою – як солодкою до чаю, так і солоною на вечерю.
Як пише
РЕДПОСТ, для цієї страви відмінно підійдуть також і сосиски або будь-яка ковбаса з холодильника.
Рисова запіканка з шинкою та сиром
Продукти:
-
400 г рису,
-
150 г вершкового масла,
-
400 мл молока,
-
2 яйця,
-
150 г шинки,
-
100 г моцарелли,
-
100 г твердого сиру,
-
1 морква,
-
спеції,
-
зелень.
Покроковий рецепт приготування:
-
Відварити, промити і відкинути рис на друшляк.
-
Натерти моркву.
-
Натерти обидва види сиру.
-
Подрібнити зелень.
-
Нарізати шинку.
-
Змішати рис, шинку, моцареллу, зелень та моркву.
-
Розтопити вешкое масло.
-
Окремо збити яйця, вершкове масло, молоко, твердий сир та спеції.
-
Надіслати рис у форму
-
Залити заливкою
-
Запікати 30-40 хвилин в духовці при 190 градусах.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати манник на молоці без борошна.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0