16.10.2024  21:33   Дмитро Колонєй

Готуємо рисову запіканку з шинкою та сиром

Головний плюс рисової запіканки в тому, що вона може бути будь-якою – як солодкою до чаю, так і солоною на вечерю.

Як приготувати рисову запіканку з шинкою та сиром
 
Як пише РЕДПОСТ, для цієї страви відмінно підійдуть також і сосиски або будь-яка ковбаса з холодильника.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 

Рисова запіканка з шинкою та сиром

 

Продукти: 

 
  • 400 г рису, 
  • 150 г вершкового масла, 
  • 400 мл молока, 
  • 2 яйця, 
  • 150 г шинки, 
  • 100 г моцарелли, 
  • 100 г твердого сиру, 
  • 1 морква, 
  • спеції, 
  • зелень.
 

Покроковий рецепт приготування: 

 
  1. Відварити, промити і відкинути рис на друшляк. 
  2. Натерти моркву.
  3. Натерти обидва види сиру.
  4. Подрібнити зелень.
  5. Нарізати шинку. 
  6. Змішати рис, шинку, моцареллу, зелень та моркву. 
  7. Розтопити вешкое масло.
  8. Окремо збити яйця, вершкове масло, молоко, твердий сир та спеції. 
  9. Надіслати рис у форму
  10. Залити заливкою 
  11. Запікати 30-40 хвилин в духовці при 190 градусах.

Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати манник на молоці без борошна.

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день