13.02.2025  21:53   Дмитро Колонєй

Ситний мінтай у лаваші

Страва, яка нітрохи не поступається пиріжкам.

Як приготувати мінтай у лаваші
 
Як пише РЕДПОСТ, ця страва, в якій не треба витрачати сили на тісто, має безліч рецептів, тому завжди можна експериментувати і створювати свої власні варіанти.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 

Мінтай у лаваші

 

Продукти: 

 
  • 2 листи лаваша, 
  • 150 г мінтаю, 
  • 2 помідори, 
  • 1 цибулина, 
  • 50 г сметани, 
  • 25 г майонезу, 
  • спеції.
 

Покроковий рецепт приготування: 

 
  1. Очистити мінтай.
  2. Нарізати рибу шматочками.
  3. Натерти спеціями.
  4. Залишити хвилин на 15. 
  5. Змішати сметану із майонезом.
  6. Цибулю та помідори нарізати кружальцями. 
  7. Викласти на лаваш кружечки цибулі та мінтай. 
  8. Змастити сметаною.
  9. Зверху викласти помідори.
  10. Згорнути тугі рулетики. 
  11. Готувати в духовці за 180 градусів 20 хвилин під фольгою.
  12. Ще 10 хвилин без фольги.
 
 
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день