19.09.2024   
Городской Дозор
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1273730-gotuemo-tushkovaniy-garbuz-z-baklazhanami-ta-kabachkami-na-skovorodi

Готуємо тушкований гарбуз з баклажанами та кабачками на сковороді

Ситне рагу із не зовсім стандартного набору овочів

Як приготувати тушкований гарбуз з баклажанами та кабачками на сковороді
 
Як пише РЕДПОСТ, приготувати гарбуз можна буквально як завгодно, але зручніше, найпростіше і найшвидше – це зробити на сковороді.
 

Читайте нас в  Facebook ,  Telegram  и  Instagram

 

Тушкований гарбуз з баклажанами та кабачками на сковороді

 

Продукти:

 
  • 200 г гарбуза, 
  • 200 г кабачків, 
  • 1 баклажан, 
  • 1 морква, 
  • 1 цибулина, 
  • 1 болгарський перець, 
  • 1 зубчик часнику, 
  • 2 ст. томатного соусу, 
  • спеції.
 

Покроковий рецепт приготування: 

 
  1. Нарізати всі овочі невеликими шматочками. 
  2. Пару хвилин обсмажити цибулю та моркву.
  3. Додати баклажан з перцем.
  4. Смажити ще 3-4 хвилини. 
  5. Додати гарбуз та кабачок.
  6. Протушкувати рагу 15 хвилин.
  7. Додати томатний соус, часник та спеції. 
  8. Готувати усі разом ще близько 5 хвилин.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати карамельний пудинг.
 

Читайте також:

 

  • Готуємо макарони з болгарським перцем і вершками у горщиках
  • Готуємо пікантні котлети для бургерів
  • Готуємо ситну кавказьку хашламу на пиві
  • Готуємо класичний угорський гуляш
  • Готуємо ароматну картопляну запіканку з м'ясом та овочами
  • Готуємо пудинг з м'яса, курки чи риби
  • Ніжне пюре з кабачків з сиром
  • Готуємо овочеве рагу з кабачками по-ірландськи
  • Готуємо салат з рисом, болгарським перцем та кабачками на зиму
  • Готуємо варення з кабачків на зиму
  • Готуємо ніжне овочеве рагу по-французьки
  • Готуємо салат з кабачками, баклажанами та яблуками на зиму
  • Готуємо баклажани «під гриби»

 

 

←Вернуться Печать