
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1273730-gotuemo-tushkovaniy-garbuz-z-baklazhanami-ta-kabachkami-na-skovorodi
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1273730-gotuemo-tushkovaniy-garbuz-z-baklazhanami-ta-kabachkami-na-skovorodi
Готуємо тушкований гарбуз з баклажанами та кабачками на сковороді
Ситне рагу із не зовсім стандартного набору овочів

Як пише РЕДПОСТ, приготувати гарбуз можна буквально як завгодно, але зручніше, найпростіше і найшвидше – це зробити на сковороді.
Тушкований гарбуз з баклажанами та кабачками на сковороді
Продукти:
- 200 г гарбуза,
- 200 г кабачків,
- 1 баклажан,
- 1 морква,
- 1 цибулина,
- 1 болгарський перець,
- 1 зубчик часнику,
- 2 ст. томатного соусу,
- спеції.
Покроковий рецепт приготування:
- Нарізати всі овочі невеликими шматочками.
- Пару хвилин обсмажити цибулю та моркву.
- Додати баклажан з перцем.
- Смажити ще 3-4 хвилини.
- Додати гарбуз та кабачок.
- Протушкувати рагу 15 хвилин.
- Додати томатний соус, часник та спеції.
- Готувати усі разом ще близько 5 хвилин.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати карамельний пудинг.
Читайте також:
- Готуємо макарони з болгарським перцем і вершками у горщиках
- Готуємо пікантні котлети для бургерів
- Готуємо ситну кавказьку хашламу на пиві
- Готуємо класичний угорський гуляш
- Готуємо ароматну картопляну запіканку з м'ясом та овочами
- Готуємо пудинг з м'яса, курки чи риби
- Ніжне пюре з кабачків з сиром
- Готуємо овочеве рагу з кабачками по-ірландськи
- Готуємо салат з рисом, болгарським перцем та кабачками на зиму
- Готуємо варення з кабачків на зиму
- Готуємо ніжне овочеве рагу по-французьки
- Готуємо салат з кабачками, баклажанами та яблуками на зиму
- Готуємо баклажани «під гриби»