14.09.2024   
Городской Дозор
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1273608-gotuemo-baklazhani-zapecheni-u-gorschikah

Готуємо баклажани, запечені у горщиках

Страви в горщиках з духовки завжди виходять дуже смачними та ароматними.

 
Як пише РЕДПОСТ, за бажанням можна додати часник, кінзу, чилі або жменю волоських горіхів.
 
Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram

Баклажани, запечені в горщиках

 

Продукти: 

 
  • 800 г баклажанів, 
  • 500 г помідорів, 
  • 2 перці, 
  • 1 морква, 
  • 2 цибулини, 
  • 3 ст. борошна.

Покроковий рецепт приготування: 

 
  • Нарізати кубиком баклажани та помідори
  • Нарізати трохи дрібніше за інші овочі. 
  • Обсмажити цибулю, моркву та перець до м'якості
  • Додати до них борошно
  • Добре перемішати. 
  • Розкласти інгредієнти по горщиках
  • Запікати 40 хвилин|мінути| при 180 градусах.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати аранчіні - сицилійські рисові кульки з м'ясною начинкою.
 

Читайте також:

 

  • Готуємо макарони з болгарським перцем і вершками у горщиках
  • Готуємо пікантні котлети для бургерів
  • Готуємо ситну кавказьку хашламу на пиві
  • Готуємо класичний угорський гуляш
  • Готуємо ароматну картопляну запіканку з м'ясом та овочами
  • Готуємо пудинг з м'яса, курки чи риби
  • Ніжне пюре з кабачків з сиром
  • Готуємо овочеве рагу з кабачками по-ірландськи
  • Готуємо салат з рисом, болгарським перцем та кабачками на зиму
  • Готуємо варення з кабачків на зиму
  • Готуємо ніжне овочеве рагу по-французьки
  • Готуємо салат з кабачками, баклажанами та яблуками на зиму
  • Готуємо баклажани «під гриби»

 

←Вернуться Печать