
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1273608-gotuemo-baklazhani-zapecheni-u-gorschikah
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1273608-gotuemo-baklazhani-zapecheni-u-gorschikah
Готуємо баклажани, запечені у горщиках
Страви в горщиках з духовки завжди виходять дуже смачними та ароматними.

Як пише РЕДПОСТ, за бажанням можна додати часник, кінзу, чилі або жменю волоських горіхів.
Баклажани, запечені в горщиках
Продукти:
- 800 г баклажанів,
- 500 г помідорів,
- 2 перці,
- 1 морква,
- 2 цибулини,
- 3 ст. борошна.
Покроковий рецепт приготування:
- Нарізати кубиком баклажани та помідори
- Нарізати трохи дрібніше за інші овочі.
- Обсмажити цибулю, моркву та перець до м'якості
- Додати до них борошно
- Добре перемішати.
- Розкласти інгредієнти по горщиках
- Запікати 40 хвилин|мінути| при 180 градусах.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати аранчіні - сицилійські рисові кульки з м'ясною начинкою.
Читайте також:
- Готуємо макарони з болгарським перцем і вершками у горщиках
- Готуємо пікантні котлети для бургерів
- Готуємо ситну кавказьку хашламу на пиві
- Готуємо класичний угорський гуляш
- Готуємо ароматну картопляну запіканку з м'ясом та овочами
- Готуємо пудинг з м'яса, курки чи риби
- Ніжне пюре з кабачків з сиром
- Готуємо овочеве рагу з кабачками по-ірландськи
- Готуємо салат з рисом, болгарським перцем та кабачками на зиму
- Готуємо варення з кабачків на зиму
- Готуємо ніжне овочеве рагу по-французьки
- Готуємо салат з кабачками, баклажанами та яблуками на зиму
- Готуємо баклажани «під гриби»