09.09.2024 21:57 Дмитро Колонєй
Готуємо кільця кабачків як ананаси на зиму
Чудовий та водночас бюджетний десерт на зиму.
Як пише
РЕДПОСТ, м'якоть кабачків можна використати для інших страв чи заготовок.
Кільця кабачків як ананаси на зиму
Продукти:
-
3 кг кабачків,
-
2 л ананасового соку,
-
500 г цукру,
-
2 ст. ванільного цукру,
-
2 ч. л. оцту.
Покроковий рецепт приготування:
-
Нарізати кабачки кружальцями
-
Вирізати серединки, щоб зробити кільця.
-
Зварити однорідний сироп із ананасового соку та двох видів цукру.
-
Додати кільця в цей сироп
-
Довести до повторного кипіння
-
Проварити 30 хвилин|мінути| на слабкому вогні.
-
Влити оцет
-
Акуратно перемішати
-
Викласти кабачки у стерилізовані банки.
-
Залити їх сиропом
-
Закатати на зиму.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати яскраву закуску з помідорів із цибулею та медом.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0