26.08.2024 22:00 Дмитро Колонєй
Готуємо кетчуп з кабачків та сливи
Незвичайний рецепт, що нагадує класичні грузинські соуси.
Як пише
РЕДПОСТ, кетчуп можна зробити на основі не лише помідорів, а й різних овочів. Аби консистенція була однорідною. Що його відрізняє, наприклад, від аджики.
Кетчуп з кабачків та сливи
Продукти:
-
1 кг кабачків,
-
250 г слив,
-
1-2 гострих червоних перцю,
-
1/2 головки часнику,
-
1 пучок кінзи,
-
2 ст. рослинної олії,
-
1 ст. оцту,
-
цукор,
-
сіль,
-
хмелі-сунелі,
-
зіра,
-
гвоздика,
-
інші спеції на смак.
Покроковий рецепт приготування:
-
Довільно нарізати кабачки, сливи та гострий перець.
-
Протушкувати до м'якості (або готувати 1 годину в мультиварці в режимі для тушкування).
-
Блендер подрібнити кетчуп до однорідності
-
Додати подрібнений часник, зелень, сіль, цукор та спеції за смаком.
-
Протушкувати ще 10 хвилин
-
Влити оцет
-
Закатати у стерилізовані банки.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати овочевий салат із кавуном.
Читайте також:
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0