26.08.2024  22:00   Дмитро Колонєй

Готуємо кетчуп з кабачків та сливи

Незвичайний рецепт, що нагадує класичні грузинські соуси.

Як приготувати кетчуп з кабачків та сливи
 
Як пише РЕДПОСТ, кетчуп можна зробити на основі не лише помідорів, а й різних овочів. Аби консистенція була однорідною. Що його відрізняє, наприклад, від аджики.   
 

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

Кетчуп з кабачків та сливи

 

Продукти: 

 
  • 1 кг кабачків, 
  • 250 г слив, 
  • 1-2 гострих червоних перцю, 
  • 1/2 головки часнику, 
  • 1 пучок кінзи, 
  • 2 ст. рослинної олії, 
  • 1 ст. оцту, 
  • цукор, 
  • сіль, 
  • хмелі-сунелі, 
  • зіра, 
  • гвоздика, 
  • інші спеції на смак.
 

Покроковий рецепт приготування: 

 
  1. Довільно нарізати кабачки, сливи та гострий перець. 
  2. Протушкувати до м'якості (або готувати 1 годину в мультиварці в режимі для тушкування). 
  3. Блендер подрібнити кетчуп до однорідності
  4. Додати подрібнений часник, зелень, сіль, цукор та спеції за смаком. 
  5. Протушкувати ще 10 хвилин
  6. Влити оцет 
  7. Закатати у стерилізовані банки.

Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати овочевий салат із кавуном.

Читайте також:

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день