
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1272994-gotuemo-ketchup-z-kabachkiv-ta-slivi
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1272994-gotuemo-ketchup-z-kabachkiv-ta-slivi
Готуємо кетчуп з кабачків та сливи
Незвичайний рецепт, що нагадує класичні грузинські соуси.

Як пише РЕДПОСТ, кетчуп можна зробити на основі не лише помідорів, а й різних овочів. Аби консистенція була однорідною. Що його відрізняє, наприклад, від аджики.
Кетчуп з кабачків та сливи
Продукти:
- 1 кг кабачків,
- 250 г слив,
- 1-2 гострих червоних перцю,
- 1/2 головки часнику,
- 1 пучок кінзи,
- 2 ст. рослинної олії,
- 1 ст. оцту,
- цукор,
- сіль,
- хмелі-сунелі,
- зіра,
- гвоздика,
- інші спеції на смак.
Покроковий рецепт приготування:
- Довільно нарізати кабачки, сливи та гострий перець.
- Протушкувати до м'якості (або готувати 1 годину в мультиварці в режимі для тушкування).
- Блендер подрібнити кетчуп до однорідності
- Додати подрібнений часник, зелень, сіль, цукор та спеції за смаком.
- Протушкувати ще 10 хвилин
- Влити оцет
- Закатати у стерилізовані банки.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати овочевий салат із кавуном.
Читайте також:
- Готуємо борщову заправку на зиму
- Готуємо домашній майонез
- Готуємо справжній яблучний оцет із соку
- Готуємо консервовану заправку для розсольника на зиму
- Готуємо консервовану борщову заправку на зиму
- Готуємо справжній яблучний оцет із соку
- Заготовляємо домашній кетчуп на зиму
- Заготівля моркви на зиму: найсмачніші рецепти