13.06.2024   Дмитро Колонєй
Городской Дозор
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1270622-gotuemo-polunichniy-pirig-zi-smetannoyu-zalivkoyu

Готуємо полуничний пиріг зі сметанною заливкою

Рецепт ефектного літнього десерту.

 
Як пише РЕДПОСТ, зі шматочків полуниці можна викласти гарні візерунки.
 
 

Читайте нас в  Facebook ,  Telegram  и  Instagram

 

Полуничний пиріг зі сметанною заливкою

 
 

Продукти

 

Для тесту: 

 

  • 150 г вершкового масла, 
  • 220 г борошна, 
  • 100 мл холодної води 
  • 1 ст. цукру, 
  • сіль на кінчику ножа.

Для начинки: 

 

  • 300 г сметани, 
  • 2 білки, 
  • 1 ст. кукурудзяного крохмалю, 
  • 1 ст. муки, 
  • 100 г цукру, 
  • ванілін на кінчику ножа, 
  • 300 г полуниці.

Покроковий рецепт приготування: 

 

  1. Холодне масло натерти на тертці
  2. Змішати натерту олію з борошном, цукром та сіллю. 
  3. Додати воду 
  4. Замісити тісто. 
  5. Накрити тісто харчовою плівкою 
  6. Поставити тісто в холодильник на півгодини. 
  7. Білки з цукром та ваніліном збити до пишності. 
  8. Додати сметану, крохмаль, борошно 
  9. Добре перемішати.
  10. Викласти тісто у форму, формуючи високі борти. 
  11. Влити сметанну заливку
  12. Поставити на 40 хвилин|мінути| в духовку, розігріту до 180 градусів. 
  13. Остудити пиріг на решітці
  14. Зверху викласти нарізану полуницю.
Смачного!
 
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати літню шаурму на сковороді.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
 
  • Готуємо пиріг з мандаринами на сметані
  • Готуємо гарбузовий кекс із апельсиновим сиропом
  • Готуємо морквяний кекс із горіхами
  • Готуємо карамельний персиковий торт догори ногами
  • Рецепт смачного райдужного торту
  • Рецепт ніжного шифонового бісквіту на молоці та олії
  • Готуємо простий та пісний медовий торт
  • Готуємо пісний морквяний торт
  • Готуємо млинцевий торт з сметанним кремом на Масляну
  • Рум'яна шарлотка з яблуками та мандаринами
  • Ефектний торт з шоколадних коржів «Вупи пай»
  • Новорічний стіл: готуємо шикарний торт з мандаринами

 

←Вернуться Печать