16.02.2024   Дмитро Колонєй
Городской Дозор
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1267129-gotuemo-kompot-iz-garbuza-z-apelsinom

Готуємо узвар із гарбуза з апельсином

Гарбуз – чудова основа не тільки для гарнірів, основних страв чи десертів.

Як приготувати компот із гарбуза з апельсином
 
Як пише РЕДПОСТ, солодкий гарбуз гармонійно поєднується з різними цитрусовими.
 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram

 

Гарбузовий узвар з апельсином

 

Продукти:

 

  • 2 л води
  • 500 г гарбуза,
  • 1 апельсин,
  • 4 ст. цукру,
  • 2 щіпки лимонної кислоти.

Покроковий рецепт приготування:

 

  1. Нарізати кубиками гарбуз
  2. Порізати кружальцями, не очищаючи від кірки, апельсин
  3. Закип'ятити воду.
  4. Додати цукор, кубики гарбуза та кружечки апельсину.
  5. Додати лимонну кислоту
  6. Варити компот 7-10 хвилин на слабкому вогні.
  7. Дати йому охолонути під кришкою.

 

Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати яєчну кето запіканку зі шпинатом та моцарелою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
  • Вісім найкращих напоїв, що зігріють у зимову холоднечу
  • Кава та чим можна її замінити: рецепти напоїв
  • Готуємо червоний цитрусовий чай
  • Готуємо молочний пунш, що зігріє в холод
  • Готуємо білий гарячий шоколад
  • Готуємо зігріваюче какао з маршмеллоу та корицею
  • Готуємо зігріваючий імбирно-гранатовий чай
  • Готуємо зігріваюче какао з маршмеллоу та корицею
  • Готуємо томатний смузі для нормалізації апетиту
  • Готуємо гарячий шоколад по-мексиканськи
  • Готуємо зігріваючий суп-пюре із запечених овочів
  • Готуємо освіжаючий коктейль "Мохіто"
  • Готуємо гарячу оранжаду
  • Готуємо яскравий гранатовий напій
  • Готуємо дієтичний напій із топінамбуру
  • Готуємо насичений узвар із фініків

 

←Вернуться Печать