
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1267129-gotuemo-kompot-iz-garbuza-z-apelsinom
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1267129-gotuemo-kompot-iz-garbuza-z-apelsinom
Готуємо узвар із гарбуза з апельсином
Гарбуз – чудова основа не тільки для гарнірів, основних страв чи десертів.

Як пише РЕДПОСТ, солодкий гарбуз гармонійно поєднується з різними цитрусовими.
Гарбузовий узвар з апельсином
Продукти:
- 2 л води
- 500 г гарбуза,
- 1 апельсин,
- 4 ст. цукру,
- 2 щіпки лимонної кислоти.
Покроковий рецепт приготування:
- Нарізати кубиками гарбуз
- Порізати кружальцями, не очищаючи від кірки, апельсин
- Закип'ятити воду.
- Додати цукор, кубики гарбуза та кружечки апельсину.
- Додати лимонну кислоту
- Варити компот 7-10 хвилин на слабкому вогні.
- Дати йому охолонути під кришкою.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати яєчну кето запіканку зі шпинатом та моцарелою.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Готуємо червоний цитрусовий чай
- Готуємо молочний пунш, що зігріє в холод
- Готуємо білий гарячий шоколад
- Готуємо зігріваюче какао з маршмеллоу та корицею
- Готуємо зігріваючий імбирно-гранатовий чай
- Готуємо зігріваюче какао з маршмеллоу та корицею
- Готуємо томатний смузі для нормалізації апетиту
- Готуємо гарячий шоколад по-мексиканськи
- Готуємо зігріваючий суп-пюре із запечених овочів
- Готуємо освіжаючий коктейль "Мохіто"
- Готуємо гарячу оранжаду
- Готуємо яскравий гранатовий напій
- Готуємо дієтичний напій із топінамбуру
- Готуємо насичений узвар із фініків