
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1264455-gotuemo-zapashnu-pechenyu-zi-svininoyu-kartopleyu-ta-kvasoleyu-v-gorschikah
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1264455-gotuemo-zapashnu-pechenyu-zi-svininoyu-kartopleyu-ta-kvasoleyu-v-gorschikah
Готуємо запашну печеню зі свининою, картоплею та квасолею в горщиках
Найсмачніший варіант ситного та поживного обіду чи вечері.

Як пише РЕДПОСТ, свинина та квасоля дуже гармонійно поєднуються. А якщо хтось хоче спростити готування, можна використовувати консервовану квасолю.
Печеня зі свининою, картоплею та квасолею у горщиках
Продукти:
- 500 г свинячої вирізки,
- 400 г картоплі,
- 100 г квасолі (краще - червоної),
- 1 морква,
- 1 цибулина,
- 2 ст. рослинного масла,
- півсклянки томатного соусу,
- лавровий лист,
- мелений чорний перець, сіль|соль|, 400 мл води.
Покроковий рецепт приготування:
- Влити воду, змішану зі спеціями, сіллю та томатним соусом.
- Горщики запечатати фольгою або накрити кришкою.
- Залити квасолю чистою водою
- Залишити на ніч у холодильнику.
- Згодом квасолю промити ще раз.
- Перекласти квасолю в каструлю.
- Залити чистою водою.
- Окремо проварити до напівготовності.
- Свинину нарізати.
- М'ясо злегка обсмажити.
- Виклади свинину на дно горщиків.
- Очищену моркву нарізати брусочками.
- Очищену цибулю нарізати півкільцями.
- Очищену картоплю нарізати середніми за розміром кубиками.
- Першим шаром у горщик викласти м'ясо,
- Поверх м'яса рівномірно розкласти моркву, цибулю,
- Наступним шаром покласти відварену квасолю
- Додати лавровий лист.
- Поверх квасолі викласти картоплю
- Поставити у холодну духовку.
- Готувати печеню 45-50 хвилин у духовці при 200 градусах
Смачного!
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати борщову заправку на зиму.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Ніжні курячі оладки з сиром
- Готуємо свинячу рульку, запечену в пиві по-баварськи з квашеною капустою та медом
- Готуємо лаханоризо - яскраву страву грецької кухні
- Свинина по-китайськи
- Соковитий шашлик у духовці
- Свинина в кисло-солодкому соусі
- Смажені свинячі реберця з медом
- Курка в кока-колі по-китайськи
- Куряча грудка томлена в молоці
- Готуємо крильця з хрусткою скоринкою
- Готуємо солодкі часникові курячі крильця