Готуємо фаршировані крабові палички в клярі та паніровці

11.11.2023  21:33
Страва швидко готується і виходить дуже смачною.
 
Як пише РЕДПОСТ, замість сухариків можна взяти подрібнені кукурудзяні пластівці, а до самої страви підійде будь-який улюблений вами соус.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram    

Фаршировані крабові палички в клярі та паніровці

 

Продукти:

 

  • 200 г крабових паличок
  • 100 г вершкового сиру,
  • 5 г часнику,
  • 10 г зелені,
  • 1 яйце,
  • 220 мл молока,
  • 250 г борошна,
  • 150 г панірувальних сухарів.

Покроковий рецепт приготування:

 

  1. Подрібнити часник
  2. Подрібнити вершковий сир.
  3. Змішати однорідний кляр із яйця, молока та борошна.
  4. Окремо змішати вершковий сир, подрібнений часник та зелень.
  5. Розгорнути крабові палички,
  6. Викласти начинку
  7. Звернути рулетики.
  8. Вмочити рулетики в кляр
  9. Обваляти в панірувальних сухарях.
  10. Обсмажити все у великій кількості олії до рум'яності.
 
Смачного!
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: