
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1263612-gotuemo-nizhniy-ovocheviy-sup-pyure
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1263612-gotuemo-nizhniy-ovocheviy-sup-pyure
Готуємо ніжний овочевий суп-пюре
Рецепт супу, який зігріє восени і не дасть погладшати.

Як пише РЕДПОСТ, восени та взимку важливо тримати тіло в теплі та насичувати організм вітамінами. Тому пропонуємо корисний та смачний овочевий суп-пюре.
Суп-пюре з цвітною капустою
Продукти:
- 400 г цвітної капусти,
- 1 цибуля,
- 1 зубчик часнику,
- 2 стебла селери,
- 1 картопля
- 1 середня морква
- сіль,
- 2 столові ложки оливкової олії,
- солодка паприка,
- 150 мілілітрів вершків 10% жирності
- 300 мілілітрів води.
Покроковий рецепт приготування
- Цибулю порей порізати кружальцями
- Обсмажити цибулю з часником на оливковій олії.
- Кубиками порізати картоплю
- Нарізати кубиками моркву,
- Додати картоплю до цибулі
- Додати моркву до цибулі
- Залити овочі водою.
- Нарізати шматочками селеру
- Додати цвітну капусту
- Додати селеру.
- Варити хвилин 20
- Додати вершки
- Зачекати хвилину.
- Отриманий суп збити блендером, щоб вийшла однорідна суміш.
Смачного!
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати м'ясо з картоплею, запечене в гарбузі та печиво «Пальці відьми» до Хелловіна.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Готуємо оригінальний пісний "борщ" без варіння
- Готуємо традиційний вірменський суп танапур
- Готуємо кавуновий гаспачо з овочами, лаймом та імбиром
- Готуємо литовський холодний борщ
- Гаспачо: холодний та яскравий іспанський суп
- Готуємо норвезький пивний суп Елеброд
- Готуємо окрошку із солоними грибами
- Готуємо гаспачо по-марокканськи
- Готуємо холодний болгарський суп таратор
- Готуємо мексиканський фруктовий салат Полунична сальса