
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1266950-gotuemo-kachinu-grudku-po-kitayski
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1266950-gotuemo-kachinu-grudku-po-kitayski
Готуємо качину грудку по-китайськи
Китайський Новий рік, який у 2024-му настав 10 лютого, за традицією відзначають 15 днів. Отже, ще є час приготувати страви китайської кухні.
РЕДПОСТ пропонує приготувати качину грудку по-китайськи. Ця смачна страва готується досить легко та швидко, якщо не враховувати час на маринування. Можна замаринувати м'ясо увечері, а наступного дня готувати. Таким чином можна приготувати й качині ніжки.
Інгредієнти:
- Качина грудка зі шкірою - 1 шт.
- Соєвий соус -2 ст. л.
- Куркума – 0,5 ч.л.
- Перець червоний пекучий – 0,5 ч.л.
- Сушений часник – 1 ч.л.
- Імбир сухий мелений - 1 ч. л.
- Мед натуральний - 1 ч.л.
- Фенхель – 0,5 ч.л.
- Оцет рисовий – 2 ст.лож.
- Часник – 2 шт.
Приготування:
- Грудку вимити, обсушити паперовим рушником. Зробити на шкірочці надрізи у вигляді сіточки.
- З перелічених та інгредієнтів, крім часнику та меду, змішати маринад.
- Маринуємо грудинку – краще ніч, а мінімум 30 хвилин.
- Нагріти сковороду та викласти грудку шкірою на сковороду. Смажимо до хрусткої скоринки. Другий бік не смажимо.
- Викладаємо шкірою верх, змащуємо натертим часником та медом. Накрити фольгою і відправити на 20 хвилин|мінути| в духовку при температурі 200|
- Викласти готову грудинку і дати їй настоятися 10-15 хвилин. Потім нарізати.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати домашню картоплю по-селянськи.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Салат "Нефритовий браслет"
- Класичний рецепт приготування оселедця під шубою: правильна послідовність викладання шарів у салатницю
- Готуємо листковий салат із крабовими паличками, помідорами та болгарським перцем
- Готуємо вінегрет: класичний та оригінальні рецепти
- Готуємо запіканку з картоплі з оселедцем
- Готуємо салат із смаженими огірками
- Готуємо яскравий салат Табуле
- Салат з пекінською капустою, яблуками та оселедцем
- Готуємо яскравий овочевий рататуй у духовці
- Готуємо салат з кабачками та медовою заправкою