
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1266224-gotuemo-somgu-u-vershkovomu-sousi-z-bilim-vinom
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1266224-gotuemo-somgu-u-vershkovomu-sousi-z-bilim-vinom
Готуємо сьомгу у вершковому соусі з білим вином
Біле сухе вино – класичне доповнення до червоної риби та морепродуктів.

Як пише РЕДПОСТ, ніжна і соковита сьомга у вершковому соусі виглядає анітрохи не гірше за будь-які ресторанні страви. А готується вона при цьому легко та швидко готується.
Сьомга у вершковому соусі з білим вином
Продукти:
- 150 г сьомги,
- 40 мл рослинної олії,
- 100 мл вершків,
- 100 мл білого сухого вина
- 60 г цибулі,
- спеції,
- 20 г зернистої гірчиці.
Покроковий рецепт приготування:
- Приправити та обсмажити сьомгу з двох сторін до легкої рум'яності на олії.
- Подрібнити цибулю.
- Окремо обсмажити подрібнену цибулю.
- Влити вино
- Випарювати пару хвилин.
- Потім влити вершки.
- Додати гірчицю та спеції за смаком.
- Протомити вершковий соус до загусання
- Викласти в нього сьомгу
- Прогріти ще трохи.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розполвідав, як приготувати брокколі з цвітною капустою у вершковому соусі під сиром.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Готуємо рибні фрикадельки у духовці
- Готуємо запіканку з картоплі з оселедцем
- Готуємо салат з пекінською капустою, яблуками та оселедцем
- Готуємо холодну закуску з риби з горіхом по-грузинськи
- Готуємо рибу під медовим маринадом
- Готуємо пісні чебуреки з кальмарами
- Готуємо шніцель зі скумбрії
- Готуємо пудинг з м'яса, курки чи риби
- Готуємо пісний рибний пиріг
- Готуємо млинці з рибою та маринованими огірками
- Сирний рулет із сьомгою