18.01.2024 21:46 Дмитро Колонєй
Готуємо брокколі з цвітною капустою у вершковому соусі під сиром
Вершковий соус повністю перетворює смак капусти, так що цю страву варто скуштувати навіть тим, хто не любить її у свіжому вигляді.
Як пише
РЕДПОСТ, легка, корисна і ніжна брокколі у вершковому соусі припаде до смаку всім, хто стежить за своїм харчуванням. До того ж це ідеальна страва для швидкого приготування в духовці.
Брокколі з цвітною капустою у вершковому соусі під сиром
Продукти:
-
400 г броколі,
-
400 г цвітної капусти,
-
500 мл молока або вершків,
-
спеції,
-
1 ст. л. вершкового масла,
-
150 м твердого сиру.
Покроковий рецепт приготування:
-
Розібрати броколі та цвітну капусту на суцвіття
-
Приварити їх 5 хвилин в киплячій воді.
-
Викласти в змащену вершковим маслом форму для запікання
-
Залити молоком зі спеціями
-
Посипати тертим сиром.
-
Запікати блюдо в духовці 25-30 хвилин при 180 градусах.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0