
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1263472-gotuemo-pechivo-paltsi-vidmi-do-hellouyina
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1263472-gotuemo-pechivo-paltsi-vidmi-do-hellouyina
Готуємо печиво «Пальці відьми» до Хелловіна
Рецепт смачного, але моторошного десерту.

Як пише РЕДПОСТ, до Хелловіна ще є час, тому наводимо рецепт ідеальної солодкої страви аби приготуватися до нього.
Печиво «Пальці відьми»
Продукти:
- Мигдаль 30 шт.
- Борошно 300 г
- Олія вершкове 110 г
- Яйце 1 шт.
- Лікер апельсиновий 15 мл
- Цукрова пудра 100 г
- Розпушувач 1,5 ч. л.
- Сіль 1 щіпка (краще взяти велику морську)

Покроковий рецепт приготування
- Розм'якшити олію
- Покласти його в миску.
- Додати цукрову пудру, яйце та лікер.
- Все це збити міксером.
- Додати розпушувач, сіль, частину борошна (200-250 г)
- Збити.
- На стіл висипати рештки борошна.
- На ньому швидко замісити тісто так, щоб воно не липло до рук.
- Загорнути тісто у харчову плівку
- Забрати на 20 хвилин у холодильник.
- Дістати тісто
- Нарізати його на 30 рівних частин.
- Сформувати з кожного шматочка пальці
- За допомогою ножа зробити зморшки на пальцях у місцях згину.
- З одного боку прикріпити майбутній ніготь-мигдаль
- Нафарбувати його червоним лаком - варенням.
- Розігріти духовку до 180 градусів.
- Застелити лист пергаментним папером або фольгою.
- Пальці викласти на лист.
- Відправити їх запікати 15-20 хвилин.
Смачного!
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ писав, як приготувати червоний цитрусовий чай.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
- Готуємо запечені яблучка з шапочкою із тіста
- Готуємо хешбраун - американські картопляні оладки
- Готуємо ніжні японські оладки
- Готуємо польський фруктовий суп
- Готуємо ніжні пісні млинці з яблуками
- Яблучно-грушевий кекс з цитрусами та горіхами
- Готуємо пісний яблучний рулет
- Пікантний яблучний пиріг
- Готуємо оригінальний та смачний яблучний суп
- Сезонний салат зі шпинатом та яблуками
- Готуємо салат з буряка, моркви та яблука
- Рум'яна шарлотка з яблуками та мандаринами