
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1263336-gotuemo-duhmyani-gretski-svinyachi-vidbivni-z-kartopleyu
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1263336-gotuemo-duhmyani-gretski-svinyachi-vidbivni-z-kartopleyu
Готуємо брізолу - духмяні грецькі свинячі відбивні з картоплею
Рецепт м'яса у грецькому стилі.

Як пише РЕДПОСТ, цей рецепт підійде як для барбекю, так і для смаження та запікання в духовці.
Що варто врахувати
- Секрет цього рецепту свинячих відбивних – маринад, у якому їх змочують.
- Для рецепт використовуйте свинячі відбивні на кістках, так як кістки, як правило, роблять м'ясо соковитіше, зберігаючи вологу всередині.
- Будьте уважні – ні пересмажте, це швидко приготоване м'ясо.
Грецькі свинячі відбивні з картоплею
Продукти на 4 порції
- 4 свинячі відбивні (на кістки, товщиною близько 2,5 см)
- 5 картоплин середнього розміру, нарізаних часточками
Для маринаду
- 4 столові ложки оливкової олії
- 1 столова ложка червоного винного оцту
- 2 нарізаних зубчика часнику
- 1 червона цибулина, крупно нарізана
- 1 столова ложка сушеного орегано
- сіль та свіжомелений перець
- 1 столова ложка гірчиці (за бажанням)
Для картоплі
- 1/4 склянки білого сухого вина
- 1 зубчик часнику, подрібнений
- сік половинки лимона
- 2 столові ложки оливкової олії
- 1 чайна ложка сушеного орегано
- сіль та свіжомелений перець
Покроковий рецепт приготування
- У велику миску додати крупно нарізану цибулю, часточки часнику та свинячі відбивні.
- Збризкати оливковою олією і червоним винним оцтом,
- Приправити сіллю та свіжомеленим перцем.
- Посипати відбивні сухим ореганом.
- Перемішайте, щоб вони вкрилися шаром.
- Накрити миску поліетиленовою плівкою
- Охолодити і дати маринуватися 1-2 години.
- Відрізати великий шматок пергаментного паперу
- Злегка змочити його водою.
- Викласти папір на великий противень.
- Покласти картоплю на пергаментний папір
- Збризкати оливковою олією та лимонним соком
- Влити біле вино та приправити сіллю.
- Додати орегано та подрібнений часник.
- Накрити великим вологим листом пергаментного паперу
- З'єднати краї нижнього та верхнього аркуша пергаменту разом, щоб запечатати. Випікати при 180 ° C близько 45 хвилин.
- Нагріти сковороду на сильному вогні
- Смажити свинячі відбивні приблизно по 1 хвилині з кожного боку, поки вони не стануть гарного кольору.
- Витягнути лист з духовки.
- Розкрити пергаментний папір
- Викласти свинячі відбивні на картопля в один шар.
- Знову накрити папером, щоб запечатати
- Знову поставити в духовку приблизно на 10-15 хвилин, залежно від товщини відбивних свинячих.
- Вийняти лист з духовки.
- Розгорнути та дістати свинячі відбивні.
- Накрити свинячі відбивні алюмінієвою фольгою
- Дати постояти 10 хв.
- Запекти картоплю без кришки близько 15 хвилин, поки вона стане гарного кольору.
- Подавати страву теплою.
Смачного!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Готуємо пудинг з м'яса, курки чи риби
- Готуємо курку по-індійськи Тикка масала
- Рецепт смачних курячих стегенець з сухариками
- Смажені курячі стегна з цибулею-порей та лимонами
- Готуємо курячі мафіни в мікрохвильовій печі за 20 хвилин
- Готуємо солодкі часникові курячі крильця
- Ніжні курячі оладки з сиром
- Готуємо італійську запіканку з картоплею та куркою
- Курка в кока-колі по-китайськи
- Готуємо французьку запіканку з м'ясним фаршем тімбаль
- Рецепт смачної курки з перцем