11.09.2023 21:30 Дмитро Колонєй
Готуємо шоколадну ковбаску з фундуком та печивом
Нескладний, бюджетний та смачний десерт.
Як пише
РЕДПОСТ, даною насолодою майже з підручних коштів, із задоволенням поласують діти.
Що варто врахувати
Якщо вирішите подрібнити горішки, вони не повинні перетворитися на борошно, шматочки мають бути великі.
Шоколадна ковбаска з фундуком та печивом

Продукти:
-
400 г печива,
-
150 г вершкового масла,
-
100 г темного шоколаду
-
3 ст. л. какао-порошка,
-
1 банка згущеного молока,
-
200 г фундуку,
-
2 ст. л. коньяку.
Покроковий рецепт приготування

-
Горіхи трохи обсмажити на сухій сковороді.
-
За бажанням подрібнити.
-
Подрібнити печиво у блендері
-
Змішати із горіхами.
-
Натерти шоколад.
-
Розтопити вершкове масло|мастило|.
-
До розтопленого масла додасть натертий шоколад та какао-порошок
-
Добре перемішати.
-
Додати до шоколадної маси згущеного молока
-
Добре нагріти, весь час помішуючи, щоб вона не підгоріла. Найкраще це робити на водяній бані.
-
Додати коньяк.
-
Розмішати.
-
Вилити шоколадну масу в миску із сумішшю горіхів та печива
-
Добре все змішати.
-
Розділіть масу, що вийшла, на дві частини.
-
Кожній частині надайте форму ковбаски
-
Загорнути у фольгу.
-
Забрати в морозильник на годину.
Смачного!
Нагадаємо, раніше
РЕДПОСТ розповідав, як приготувати суху томатну пасту на зиму.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0